Welkom op mijn vernieuwde website

De start van 2013 stond bij mij in het teken van het vernieuwen van mijn website. En zie hier het resultaat!! Ik ben erg benieuwd wat je van mijn nieuwe website vind, ik moet zeggen dat ik zelf erg trots ben op het resultaat. Vooral omdat ik de hele site volledig zelf gebouwd heb.

Ik vond dat de vorige website van Studio4kids wel toe was aan vernieuwing. Ik kon niet helemaal alles in mijn website kwijt wat ik belangrijk vind. Bovendien was ik niet helemaal tevreden over de fotogallery op mijn website. Omdat dat voor mij het belangrijkste onderdeel van mijn website is besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe website.

Samen met de introduktie van mijn nieuwe website heb ik besloten om maar meteen een ander goed voornemen in de praktijk te brengen, en dat is het starten met deze blog. Vanaf vandaag zal ik je regelmatig op de hoogte proberen te houden van alle ontwikkelingen bij Studio4kids. Ik heb er erg veel zin in en ik zou het leuk vinden als je af en toe een kijkje neemt op mijn blog!!

Tot gauw!!!

Deel dit bericht met je vrienden