Newborn fotografie Vleuten – Jolie

Newborn fotografie – Vlak voor de zomervakantie ging ik op bezoek bij Jolie en haar ouders in Vleuten. Jolie was toen 15 dagen oud.  Jolie was echt een model baby, ze heeft de hele fotoshoot geslapen. Tussendoor heeft ze even een lekker flesje gedronken, maar daarna sliep ze alweer gauw lekker verder. Ze had totaal niet in de gaten dat ik ondertussen deze prachtige foto’s van haar aan het maken was!!!

Studio4kids Newborn fotografie VleutenStudio4kids Newborn fotografie VleutenStudio4kids Newborn fotografie Vleuten

Deel dit bericht met je vrienden

Newborn fotografie bij je thuis

Newborn fotografie – Maak kennis met kanjer Joep!! Voor de newbornshoot van Joep mocht ik helemaal afreizen naar Nootdorp. Wat een heerlijk mannetje zeg!! Joep was erg nieuwsgierig en wilde graag weten wat er allemaal om hem heen gebeurde.
Maar gelukkig heb ik heel veel geduld en uiteindelijk is hij dan ook heerlijk in slaap gevallen en heb ik prachtige foto’s kunnen maken van deze kanjer.

Studio4kids Newbornfotografie op locatieStudio4kids Newbornfotografie op locatieStudio4kids Newbornfotografie op locatie

Deel dit bericht met je vrienden

Familiefotografie op locatie – Vleuten

Familiefotografie – De vader van Jasper en Joris wilde graag een fotoreportage bij hun thuis als verrassing voor zijn vrouw. Ze gaan binnenkort verhuizen en hij wilde graag een mooi aandenken aan hun tijd in het oude huis. Super leuk idee natuurlijk, dus ik mocht lekker naar Vleuten voor de fotoreportage. Jasper en Joris vonden het leuk dat ik bij hun langs kwam en hebben mij hun hele huis en al hun favoriete speelgoed laten zien. Er waren veel leuke plekjes in huis om mooie foto’s te kunnen maken, dus we gingen gelijk lekker aan de slag. Het is dan ook een hele leuke fotoreportage geworden met foto’s van de jongens op al hun favoriete plekjes in en om het huis. Jasper en Joris hebben hun moeder een prachtig album cadeau gegeven voor haar verjaardag met daarin de mooiste foto’s van de reportage!!
Studio4kids kinderfotografie VleutenStudio4kids kinderfotografie VleutenStudio4kids kinderfotografie Vleuten

Deel dit bericht met je vrienden

Familie fotografie in de studio – Maarssen

Familiefotografie – Jesse, Levi en Noa kwamen naar de studio voor een fotoshoot als verrassing voor de verjaardag van Papa. Best moeilijk natuurlijk om zoiets voor papa geheim te houden, maar dat is ze prima gelukt. Wat een kanjers had ik in de studio zeg. Jesse en Levi waren heel lief voor Noa en hebben haar, en dus ook mij,  prima geholpen bij de fotoshoot. Zo heerlijk om de liefde van die jongens voor hun kleine zusje te zien. Noa liet het allemaal maar lekker over haar heen komen en genoot zichtbaar van al die aandacht.
Het resultaat: een prachtig verjaardagscadeau waar papa heel blij mee is!!!

Studio4kids familiefotografie MaarssenStudio4kids Blog 001-4Studio4kids Blog 002-3

Deel dit bericht met je vrienden

Newborn fotografie De Meern – Bas

Newborn fotografie – Een paar weken geleden ben ik  op bezoek geweest bij kleine Bas!!! Toen ik bij Bas aankwam was hij al lekker in bad geweest en lag hij heerlijk te slapen. Ik kon meteen beginnen met de shoot en Bas sliep lekker overal doorheen. Na een poosje werd hij toch wel een beetje nieuwsgierig wat er nou allemaal om hem heen gebeurde. Dat vond hij reuze interessant en daarna wilde hij dan ook niet meer slapen. Toch vind ik dat hij het supergoed heeft gedaan en ik heb dan ook een hele mooie fotoserie kunnen maken.

Newborn fotografie De MeernStudio4kids Blog 002

Newborn fotografie De Meern

 

Deel dit bericht met je vrienden