De fotograaf achter Studio4kids

Fotograaf Studio4kids FotografieLeuk dat je een kijkje neemt op mijn website.  Mijn naam is Linda Ammerlaan en ik ben de fotograaf achter Studio4kids Fotografie. Ik woon in Maarssen, ik ben getrouwd en de trotse moeder van 2 kinderen.

Mijn grootste passie is fotograferen en ik voel me dan ook enorm bevoorrecht dat ik hiervan mijn beroep heb kunnen maken. Ik heb de vakopleiding gevolgd aan de Fotovakschool in Amsterdam en in 2008 ben ik als fotograaf mijn eigen bedrijf gestart.

Begin vorig jaar heb ik besloten om mij volledig te specialiseren in baby-, kinder- en zwangerschapsfotografie. Sinds ik zelf moeder ben besef ik steeds meer hoe bijzonder al deze periodes in het leven zijn en hoe snel deze periodes ook weer voorbij zijn. Ik vind het heel belangrijk om deze bijzondere momenten vast te leggen en daarom ben ik gestart met Studio4kids Fotografie.

Kinderen verwonderen me, ieder dag opnieuw. Ik geniet ervan om kinderen hier binnen te zien komen, vaak nog een beetje verlegen en om dan te zien hoe ze me gedurende de reportage beginnen te vertrouwen en zich aan mij laten zien. Ik vind het een uitdaging om dat voor elkaar te krijgen en ik neem hier dan ook graag uitgebreid de tijd voor.

Naast fotograferen tennis en hardloop ik graag in mijn vrije tijd en verder vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn gezin.

Dit is in het kort wie ik ben. Ik ben erg benieuwd naar jou en je gezin en ik zou het leuk vinden om jullie een keer hier in de studio of bij jullie thuis te ontmoeten.