Portfolio

Portfolio Babyfotografie Studio4kidsPortfolio Newborn fotografie

Newborn fotografie blijft voor mij altijd erg bijzonder om te doen. Ik vind het elke keer weer een voorrecht om zo’n pasgeboren wondertje te mogen fotograferen. De fotoshoot vindt plaats in de eerste twee weken na de geboorte en is zowel mogelijk in mijn fotostudio in Maarssen als bij jullie thuis. Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om de newborn sessie al tijdens je zwangerschap te boeken. Hier zie je mijn portfolio om een idee te krijgen van mijn werk. Newborn foto’s met papa’s en mama’s kun je vinden onder familiefotografie.

 

 

Babyfotografie Studio4kids Portfolio Babyfotografie

Ook als je baby al wat ouder is dan 2 weken ben je bij Studio4kids aan het juiste adres. Ik vind het prachtig om te zien hoe zo´n klein baby´tje toch al helemaal zijn eigen karakter heeft en vaak heel goed weet wat hij wel of niet wil. Ik pas me dan ook volledig aan het ritme van jou en je kind aan. Tussendoor is er voldoende mogelijk om te voeden of te verschonen. Hier vind je wat voorbeelden van babyfotografie. Foto’s van kinderen met hun papa en mama kun je vinden onder familiefotografie.

 

 

Portoflio Kinderfotografie Studio4kidsPortfolio Kinderfotografie

Kinderen zijn nog lekker puur en ongecompliceerd. Bij Studio4kids draait de fotoshoot altijd om het kind zelf. Ik beschouw het als een uitdaging om kinderen zoveel mogelijk zichzelf te laten zijn op de foto en ik neem hier dan ook graag uitgebreid de tijd voor. Uiteindelijk hebben de kinderen dan ook vaak erg veel plezier bij een fotoshoot en vinden ze het ontzettend leuk om te doen. Hier vind je wat voorbeelden van kinderfotografie. Foto’s van kinderen met hun papa en mama kun je vinden onder familiefotografie.

 

 

Portfolio Familiefotografie en groepsfotografie Studio4kidsPortfolio Familiefotografie en groepsfotografie

Ook voor familiefotografie en groepsfotografie kun je terecht bij Studio4kids Fotografie. Wil je een bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld de trouwdag van opa en oma, een verjaardag, vaderdag of moederdag? Laat dan je mooiste foto van de fotoshoot afdrukken op bijvoorbeeld canvas of aluminium. Succes verzekerd! Hier vind je mijn portfolio voor familiefotografie, gezinsfotografie en groepsfotografie.

 

 

Portfolio Zwangerschapsfotografie Studio4kidsPortfolio Zwangerschapsfotografie

Zwanger zijn blijft altijd een hele bijzondere periode in het leven van een vrouw. Wat is er nou mooier dan een blijvende herinnering aan je zwangerschap?
Mijn zwangerschapsfoto’s zijn spontaan, puur en en persoonlijk. De beste periode om een zwangerschapsshoot te doen is rond de 35e week. Uiteraard kunnen er ook foto’s gemaakt worden met de aanstaande vader en broertjes en/of zusjes.  Hier vind je mijn portfolio voor zwangerschapsfotografie.