Reakties van Klanten

Hieronder kun je reacties terugvinden van klanten die al eerder een fotoreportage bij Studio4kids hebben laten maken.Heb je ook een fotoreportage bij Studio4kids laten maken? Ik zou het leuk vinden als je onderaan deze pagina jouw reaktie zou willen geven. Alvast bedankt!


Clazien van der Linde

Wat een leuke ervaring de gewonnen fotoshoot bij studio4kids met onze kleinzoon Finn. Finn heeft het ook prima gedaan,maar dat lag zeker ook aan Linda.
De foto’s zijn erg leuk geworden,en een mooi  cadeau voor opa en oma. Linda nogmaals hartelijk dank!!!!!

 


Familie Bakker
Studio4kids Kinderfotografie

De fotosessie was superleuk. Onze oudste dochter (3 jaar) voelde zich bijna een model en kwam helemaal los, terwijl wij dat niet verwacht hadden.
Ons zoontje (10 mnd) begreep er niets van, maar ook daarvan zijn mooie foto’s gemaakt.
Service is supersnel. Top!

 

 


Aysel Altindag 

Bedankt voor je tijd en aandacht die je aan ons besteed hebt! We hebben de ruimte en de gelegenheid gekregen om ons op ons gemak te voelen en persoonlijke aandacht naar onze wensen. Met onze drie kindjes was het geen makkelijke opgave om toch van elk en ook van hen drietjes samen ook nog eens mooie foto’ s te maken; maar met jouw geduldige en liefdevolle manier waarop je onze kinderen fotografeerde, zijn wij nu heel blij met de foto’ s die we hebben! Wij komen volgende week terug om nog een serie foto’ s te laten maken, omdat wij erg veel waarde hechten aan dit soort momenten die vastgelegd worden van jonge kinderen voordat hun uiterlijk erg veranderd van baby, peuter, kleuter naar het echt groter worden en uit deze mooie fase heen groeien. We willen je ook bedanken voor je snelle reacties op onze vragen en het leveren van de foto’ s!
Wij verheugen ons alweer op de volgende shoot!

 


Patty Weijers Babyfotografie Studio4kids

Wij vonden de foto sessie bij Studio4kids harstikke leuk. We voelden ons snel al op ons gemak en met Storm had
Linda ook veel geduld en ze was heel lief. 
Het zijn hele mooie foto’s, zijn we harstikke blij mee !!

 

 


Mariel Vercoulen Babyfotografie Studio4kids

Toen onze dochter 8 dagen oud was is zij gefotografeerd. Tussendoor heb ik haar nog een keertje aan de borst gelegd en toen
ze weer rustig was zijn we verder gegaan.

Het resultaat was heel mooi, het is heel bijzonder om foto’s te hebben van het allereerste stukje, want toen was ze nog zo pril, zo
nieuw en ik ben heel blij dat we dat vast hebben kunnen leggen.

 


Gerrit Vriezenkolk Babyfotografie Studio4kids

We hebben bij Studio4kids foto’s laten maken van ons zoontje Floris van anderhalf.
Linda heeft hiervoor uitgebreid de tijd genomen waardoor Floris lekker ontspannen was.
Het resultaat is erg mooi; geen geposeerde foto’s, maar mooie plaatjes waar Floris erg mooi op staat. Mijn complimenten!

 


Marloes van Bloemendaal
Babyfotografie Studio4kids

Nadat onze dochter geboren was waren wij zo trots op haar dat we daar een paar mooie foto’s van wilden. Toen ze twee weken oud was kwam  Linda bij ons thuis om foto’s te maken. Ze nam de tijd en had zelfs aan een kacheltje gedacht zodat onze kleine meid het niet koud zou krijgen.  Ook was er alle tijd voor even een flesje tussendoor.
Het eindresultaat was geweldig! Voor vaderdag hebben we een mooie foto uitgekozen en die  heeft Linda afgedrukt. Deze staat nu te pronken in de huiskamer. Alle mensen die de foto’s gezien hebben vonden ze geweldig.  Alleen weet ik nog niet of dat aan de foto’s zelf lag of aan het leuke meisje dat erop staat…….


 Saskia Versteegen Herfstfotografie kinderen

Ik wilde even zeggen dat de Herfstrapportage die we gedaan hebben bij Studio4kids, onwijs leuk is geworden. Het was niet echt best weer,  maar dat maakte voor Linda niet uit. Mijn kinderen hebben ervan genoten, en Linda was heel behulpzaam en rustig en nam overal de tijd voor,  echt top vonden we dat. Dat merkte ook onze kinderen, en het zijn echt hele leuke spontane foto’s geworden.  Bedankt ervoor, op naar de volgende reportage, die we zeker dit jaar weer komen doen, alleen dan nu in de studio. Dat worden dan ook zeker mooie foto’s.


Safak Kizilates Babyfotografie Studio4kids

Bij de geboorte van ons tweede dochter hebben we Studio4kids uitgenodigd voor een fotoshoot.
Linda is gemakkelijk met kinderen en betrekt op een speelse wijze mijn oudste dochter ook bij de shoot.
Zeker aan te raden voor de mooie momenten van het leven.

 


 

Wil je ook jouw bericht hier? Vul dan onderstaande formulier in. Alvast bedankt.

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Wat vond je van de fotosessie bij Studio4kids?