Werkwijze

Werkwijze Studio

Bij het begin van de fotoshoot ontvang ik jullie in mijn studio in Maarssen. Je kunt dan uiteraard aangeven wat je wensen of ideeën zijn, terwijl je kind ondertussen even rustig kan wennen aan deze vreemde omgeving. In de studio zijn een aantal attributen aanwezig die we tijdens de fotoshoot kunnen gebruiken, maar je kunt ook zelf accessoires meenemen (bijv. knuffel of favoriet speelgoed). Dit maakt de foto’s nog persoonlijker en zorgt er bovendien voor dat je kind iets vertrouwds bij zich heeft waardoor het zich vaak meer op zijn gemak voelt.

Voor elke fotoshoot neem ik ruim de tijd. Als je kind het tussendoor even zat is nemen we desnoods even pauze, zodat je kind even rustig kan spelen of je even rustig je kind kan voeden. Als je met meerdere personen komt, dan is het uiteraard mogelijk om in verschillende samenstellingen op de foto te gaan. Gezien de grootte van mijn studio kunnen er echter maximaal 5 personen tegelijk op de foto. Als je toch met meer personen op de foto wilt, dan kunnen we eventueel uitwijken naar een buitenlocatie.

Bij de fotoshoot maak ik gebruik van een witte en/of zwarte achtergrond. Hierbij is het mooi als je jouw kind(eren) zoveel mogelijk rustige kleding aangeeft. Lichte kleding werkt het beste op een witte achtergrond eventueel in combinatie met één felle accentkleur. Drukke prints leiden erg af, terwijl in de foto juist alle aandacht naar het kind hoort te gaan. Bij groepsfoto’s is het verstandig om de kleding onderling op elkaar af te stemmen.

Werkwijze op locatie

Het is ook mogelijk om de fotoshoot bij jullie thuis te doen, bijvoorbeeld voor een mooie fotoshoot van je pasgeboren baby. Je hoeft dan de deur niet uit zo vlak na de bevalling en ook je kindje blijft gewoon lekker in zijn of haar vertrouwde omgeving. Ik neem rustig de tijd voor de fotoshoot en er is tussendoor voldoende tijd om te verschonen of te voeden.

Alles wat ik nodig heb voor de fotoshoot neem ik mee. Ik heb ook een selectie dekentjes en mutsjes bij me, maar uiteraard is het ook mogelijk om hiervoor je eigen accessoires te gebruiken. We kijken gewoon voor de fotoshoot wat jullie leuk vinden om te gebruiken.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de gemaakte foto’s. De foto’s worden bewerkt en binnen een paar dagen worden de foto’s op een beveiligd gedeelte van mijn internetsite geplaatst. Je krijgt van mij het wachtwoord via de mail toegestuurd en je kunt rustig thuis uitzoeken welke foto’s je wilt bestellen.

Heb je interesse in een fotoshoot bij Studio4Kids? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen om een afspraak te maken. Ook als je nog vragen hebt kun je uiteraard contact met mij opnemen.